• Bara Friidrottsklubb

Anmälan för säsong 2019-2020


För nya medlemmar öppnar anmälan för säsong 2019-2020 den 1 juni kl 10.00


Inför hösten gör vi ett antal förändringar, bla kommer vi övergå från terminer till säsonger. Det innebär att istället för att boka för augusti-december så bokar ni för augusti till juni direkt. Detta skapar långsiktighet men ger oss även möjlighet att sänka kostnaderna.


Vi kommer även införa rabatt för familjebokningar, dvs det blir billigare per person desto fler från samma familj som anmäler sig.


Vi börjar även med flexibla träningar, vilket innebär att om man har förhinder en dag så kan man träna med en annan grupp i samma eller längre åldersgrupp.


Mer info om alla förändringar, kostnader och tider på hemsidan.


Tränare är garanterade plats för sina barn (betalar dock fortfarande avgiften) - så om någon grupp bli full kan det vara ett alternativ.

Observera! Er bokning i träningsgruppen är inte bekräftad förrän ni även betalt för den. Det innebär att om gruppen blir fullbokad och er inbetalning inte inkommit så kommer ni tas bort och andra barn får den platsen istället.

Notera! Det är viktigt att ni från början anmäler/betalar för rätt antal personer från familjen. Om ni lägger till personer i efterhand kan vi inte ge er den ursprungliga rabatten.


Bara friidrott kommer att anordna prova-på under vecka 33. Notera dock - det är ingen garanti att det finns platser kvar i rätt träningsgrupp därefter. Vill ni vara garanterade plats så genomför ni en bokning med bindande anmälan.

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

© 2020 Bara Friidrottsklubb.