top of page

Anmälan säsong 2021-2022


INFÖR SÄSONG 2021-2022

Anmälan för kommande säsong öppnar enligt följande,


- Befintliga medlemmar, 15 maj 09:00

- Personer i kö, 20 maj 09:00

- Nya medlemmar, 22 maj 09:00


Nytt för kommande säsong är att vi kommer ha utomhusträningar på Staffansvallen i Staffanstorp. Detta är en riktigt friidrottsanläggning med möjlighet till bl.a. höjdhopp, stavhopp, kulstötning, längdhopp och långdistans på bana. Detta kommer ge ett stort lyft till träningen.

Bara Friidrottsklubb har under säsong 2021-2022 följande träningsgrupper,


Träningsgrupper 2021-2022

Nytt i träningsväg är att vi startar en Run All Around även för barn. Här kommer vi inte ha en fast åldersgräns, men ett riktmärke är att barnen som anmäls i gruppen ska klara av att springa 2 km i en följd på under 13 minuter. Detta för att gruppen ska kunna hålla ihop även när vi springer i skogen eller liknande. Liksom som Run All Around för vuxna är detta en grupp som enbart tränar utomhus hela året.


Run All Around bygger på konceptet att löpning är för alla och att det är något som fungerar hela året och på alla underlag. Det innebär att träningen sker i skog, på asfalt, i park och på arena. Det är löpning i olika former, intervaller, långpass, styrketräning samt hinderbana.


Som ni kan se ovan på gruppindelningen så behöver vi fler tränare, målet är att vi ska ha minst tre tränare per grupp. Vi hoppas därför att fler vill ansluta som tränare. Risken är annars att träningar blir inställda, om vi inte kan bemanna på ett sätt så att vi kan bedriva säker & kvalitativ träning.Följande gäller för alla grupper utan undantag:

1. Man kan endast anmäla sig till & träna med den åldersgrupp man tillhör. Är man född ex 2014 ska man träna i grupp 1 eller grupp 4. Är man född 2010 tränar man i grupp 8.


2. Föreningen erbjuder prova-på innan säsongen (föranmälan via SportAdmin) börjar den 11 augusti kl 18-19 på Bara IP. I mån av plats går det därefter att anmäla sig till en grupp. Under säsong erbjuds ingen prova-på.


3. All anmälan, betalning och eventuell köplats hanteras via SportAdmin

Comments


bottom of page