top of page

Ny park redo för fart och aktivitet

Skånska Dagbladet 2019-05-02Även Skånska Dagbladet skriver om den kommande invigningen av Bara Aktivitetspark, och även här finns flera fel som vi vill kommentera. Länk till artikeln finns genom att klicka på bilden ovan.


För det första heter magikern David Persson och inget annat, www.davidpersson.se

För det andra heter föreningens ordförande Linda Wemmert och inget annat.


Gällande "Det blir även en aktivitetskamp, utmaningar, hinderbana samt övningar på utegymmet. Här kan deltagarna tävla om pokaler" så är det ett barnlopp och två aktivitetsutmaningar som erbjuds och inget annat.


Gällande "På marken där aktivtetsgymmet finns ges som det blivit inget utrymme för någon längre löpslinga. Men Bara växer och det är sedan länge trångt på Bara IP där även fotbollsklubben håller till. Nu arbetar vi för en större idrottsanläggning för vår verksamhet någon annanstans, säger Linda Wrammert" vill vi förtydliga med att föreningen önskar samverka med övriga föreningar i Bara till att det byggs en större idrottsanläggning där flera idrotter, såväl utomhus- som inomhusidrotter och kultur-och övriga föreningar kan förenas och samverka för Baras bästa i den expansion som Bara genomgår.

Comments


bottom of page