top of page

Rörelsefest under invigningen den 5 maj!

Vilken fest det blev i dag under invigningen av Bara Aktivitetspark!


Uppvärmning av Studio S

En halvtimme innan utsatt klockslag för invigningen kl. 14:00 ringlade sig kön lång till nummerlapparna och när invigningen formellt startade med tal var det en härligt stor och förväntansfull skara av såväl barn som vuxna som lyssnade.


Under talet med Linda Wemmert

Invigningen inleddes med tal av kultur-och fritidsnämndens ordförande Birgitta Delring, Christer Paulsson vice ordförande i Forget Foundation samt representant för Mars Paulssons Stiftelse och Linda Wemmert, ordförande i Bara Friidrottsklubb. Efter talen körde magikern David Persson en liten försmak på sina konster genom att trolla bort bandklippningen och göra den ogjord.Slutligen blev det dock en gemensam bandklippning av Linda, Birgitta och Christer som även blev starten för barnloppet där de tio första startande inledde den rörelsefest som sedan fortsatte 120 minuter framåt.


Cirka 130 barn sprang Aktivitetsloppet och alla förärades med en medalj efteråt. Dessutom bjöds de av Svedala kommun på dricka och frukt för att fylla på energiförråden igen efteråt.Samtidigt pågick två Aktivitetsutmaningar för de över 15 år, det var flest antal chins på utegymmet och snabbast tid runt hinderbanan som gällde. Bästa kvinna och bästa man på vardera utmaning vann vars en stjärnpokal som Aktivitetsmästare samt sex stycken Vitamin Well Refresh.


Det var imponerande resultat, bästa man på chins, Sonny Ek, klarade hela 32 stycken chins medan bästa kvinna, Melany Dieterle klarade 9 stycken. Hinderbanan klarade Ida Ek och Urban av snabbast, Ida på 48,75 sekunder och Urban på 28,38 sekunder.


Under dagen stod Studio S för uppvärmning och de hade även ett eget bord med erbjudande och en liten tävling på området. Dessutom var Ungdomsbrandkåren på plats med en brandbil, för att låta de nyfikna provsitta och samtala. Mycket uppskattat!


Det erbjöds även möjlighet under dagen att testa två produkter från WellNox, Balans samt Ingefära.


Stort tack till alla ni som kom och firade denna rörelsefest med oss och tack till alla er som bidrog på olika sätt. Utan er hade vi inte fått uppleva denna fantastiska dag

tillsammans!


Commentaires


bottom of page