top of page

Skånska Idrottspriser 2020! Årets Idrottsledare Linda Wemmert, Bara Friidrottsklubb"Tack till RF SISU Skåne för denna utmärkelse - men jag vill också tacka alla våra medlemmar, alla våra tränare och hela styrelsen!


Det har varit en tuff tid sedan pandemin kom, med inställda träningar, utomhusträningar, borttagande av närkontakt, high fives etc.


Det är lite stelare och lite tråkigare med covid-restriktioner. Men, varje vecka möts jag ändå av glädje, skratt, svett och kämparglöd.


Det är idrottsglädje, gemenskap och utveckling. Det är Bara Friidrottsklubb"


/Linda Wemmert


Ta del av filmen som Riksidrottsförbundet Skåne gjort i samband med prisutdelningen:
Motivering:

Med en till synes outtröttlig energi och med ständigt nya idéer för hon föreningen Bara Friidrottsklubb framåt. Drivet och engagemanget blev extra tydligt under corona-året 2020.


När andra idrottsledare ställde in träningar, suckade uppgivet och hoppades på ett bättre 2021 konfronterade Linda verkligheten och där inställda träningar alltid var det sista alternativet.


Hårdare restriktioner och nya rekommendationer tycktes ge henne ännu mer energi och göra henne ännu envisare. Det fanns alltid en väg framåt via virtuella lopp och digitala träningsfilmer, planerade fysiska föreläsningar som genomfördes digitalt och ständig uppdatering för att vara ajour om det senaste i kontakten med andra ledare, medlemmar och föräldrar.


För sitt framgångsrika och ihärdiga föreningsengagemang tilldelas Linda Wemmert utmärkelsen Årets Idrottsledare i Skåne 2020.

Comments


bottom of page