top of page

Robin Wiklöf

Hej, hej! Robin Wiklöf heter jag. Från första dagen då min dotter började på Bara Friidrott har jag varit peppad på att engagera mig. Jag bor i Lund tillsammans med min fru, dotter och son vilka håller tempot uppe hemma. Vi har tidigare testat andra föreningar för barnidrott men inte tyckt att de hållit måttet, förrän vi hittade hit.

Min träningsbakgrund ligger i kampsportens värld och jag ägnade 13 år åt att träna karate (shotokan). Med ett svart bälte i bagaget och tyvärr ett par skadade ljumskar gick jag vidare till styrketräning med perioder av konditionsträning. Detta har under lång tid varit en välintegrerad och viktig del av mitt liv. Under senare år har jag också börjat träna Crossfit. Att leda träningsgrupper för både barn och vuxna har jag tidigare erfarenhet av sedan tiden då jag tränade karate.

Att ha ett aktivt liv har alltid varit en prioritet för mig. Nu under småbarnsåren har tiden på gymmet blivit mindre men å andra sidan aktiviteten hemma ökat desto mer. Att börja träna mer på hemmaplan har i sin tur engagerat våra barn i att hitta det roliga med träning vilket blev ett oväntat plus. Jag ser framemot att dela min glädje och entusiasm för rörelse med barnen i Bara friidrottsförening.

Utbildning: Friidrott 7-9 år, Grönt Kort samt HLR.

bottom of page