Anmälningspolicy och rabattpolicy 

Viktigt: Läs igenom nedan först innan du anmäler dig och/eller ditt barn.

 

1. Anmälan kan endast göras via SportAdmin, dvs inga mailanmälningar.

 

2. Det är direktbetalning som gäller och anmälan är bindande. Återbetalning sker enbart om föreningen behöver ställa in gruppen permanent.

 

​3. Till våra grupper erbjuder vi inte prova-på. Däremot anordnar vi en prova-på kväll under augusti månad. veckan innan säsongen börjar. Dessutom har vi återkommande verksamhet under tex höstlov och sportlov samt under Sverige på fötter-dagen.

4. Genom att anmäla dig och/eller ditt/dina barn till föreningen godkänner du att föreningen sparar angivna personuppgifter samt att fotografier kan komma att publiceras på hemsidan eller sociala medier.

 

5. Vid anmälan accepterar du att du som förälder kan behöva vara funktionär eller föräldrassistent 1–2 gånger under terminen.

 

6. Det framkommer vilken grupp barnen ska anmäla sig i utifrån vilket år de är födda. Föreningen kommer inte tillåta anmälningar i annan åldersgrupp.

Rabattpolicy:

Rabatterna gäller ENDAST träningsavgifter, dvs ej medlemsavgifter (således inte för grupper med enbart medlemsavgift, som föreläsningar eller löpgrupper)

Bara Friidrottsklubb kommer inte att återbetala felaktigt inbetalda avgifter, och om det tillkommer bokningar senare kommer Bara Friidrottsklubb inte heller återbetala någon rabatt utan tillkommande bokningar sker till rabatterat pris, men rabatten gäller inte retroaktivt.

Det innebär att om en familj som betalt med rabattkod ”3 platser”, totalt 450 kronor rabatt - med 150 kronors rabatt per plats, bestämmer sig för att boka in ytterligare två platser. Då bokas dessa två till rabattkod ”5 platser” och får en rabatt på vardera plats om 270 kronor. Men de första tre platserna kvarstår som de först bokades och betalades.

Det går att få rabatt för max åtta platser, så även om man vill boka tio platser till familjen så blir det rabattkoden ”8 platser” som gäller för varje plats.

Felaktigt utnyttjande av rabattkoderna kommer att efterfaktureras och vid missbruk av rabattkoderna eller obetald efterfakturerad avgift kommer träningsplatsen att makuleras.

 

​​​​

​Om du vill vara garanterad plats för ditt barn är ett tips att anmäla dig som ledare till föreningen. För att meddela intresse av att vara ledare, kontakta ordförande Linda Wemmert.