top of page

Anmälningspolicy och rabattpolicy 

Viktigt: Läs igenom nedan först innan du anmäler dig och/eller ditt barn.

 

1. Anmälan kan endast göras via SportAdmin, dvs inga mailanmälningar.

 

2. Det är direktbetalning som gäller och anmälan är bindande

 

​3. Till våra grupper erbjuder vi inte prova-på. Däremot anordnar vi en prova-på under vårterminen

4. Genom att anmäla dig och/eller ditt/dina barn till föreningen godkänner du att föreningen sparar angivna personuppgifter samt att fotografier kan komma att publiceras på hemsidan eller sociala medier.

 

5. Vid anmälan accepterar du att du som förälder kan behöva vara funktionär eller föräldrassistent 1–2 gånger under terminen.

 

6. Det framkommer vilken grupp barnen ska anmäla sig i utifrån vilket år de är födda. 

Rabattpolicy:

Rabatterna gäller ENDAST ordinarie träningsavgifter, dvs ej medlemsavgifter (således inte för grupper med enbart medlemsavgift, som föreläsningar eller lägre träningsavgift som löpgrupper)

Bara Friidrottsklubb kommer inte att återbetala felaktigt inbetalda avgifter, och om det tillkommer bokningar senare kommer Bara Friidrottsklubb inte heller återbetala någon rabatt utan tillkommande bokningar sker till rabatterat pris, men rabatten gäller inte retroaktivt.

Det går att få rabatt för max åtta platser, så även om man vill boka tio platser till familjen så blir det rabattkoden ”8 platser” som gäller för varje plats.

Felaktigt utnyttjande av rabattkoderna kommer att efterfaktureras och vid missbruk av rabattkoderna eller obetald efterfakturerad avgift kommer träningsplatsen att makuleras.

 

​​​​

​Om du vill vara garanterad plats för ditt barn är ett tips att anmäla dig som ledare till föreningen. För att meddela intresse av att vara ledare, kontakta oss på info@barafriidrott.com.

bottom of page