top of page

Emil Appelgren

Jag heter Emil Appelgren och bor med min familj, fru och två döttrar, i Klågerup. Min idrottsbakgrund ligger helt och hållet inom fotbollen där jag var aktiv som både spelare och ledare. Jag har alltid varit väldigt idrottsintresserad och tittat mycket på idrott.

 

Min tidigare relation till friidrott är främst via TV där stora mästerskap och en del galor har följts. Jag har sedan 2015 inte haft någon aktiv kontakt med organiserad idrott utan endast genom egen träning som främst består av löpning och styrketräning där hemma.

Sedan hösten 2018 har min äldsta dotter tränat friidrott i Bara friidrottsklubb, vilket hon tycker är väldigt roligt. Första terminen spenderade jag som förälder vid sidlinjen men i samband med nästa terminsstart, vår 2019, började jag engagera mig som tränare. Jag har saknat ledarrollen och den gemenskap som finns i en förening. Det känns väldigt kul att nu vara en del av Bara Friidrottsklubb och att få bidra till att skapa en miljö där våra barn får möjlighet att vara aktiva och ha roligt tillsammans.

bottom of page