top of page

DIGITALT

Så hjälper vi barnen att lita på sin egen förmåga och bli trygga

Stress, oro och prestationskrav är en del av många barns vardag – i idrottsvärlden, i skolan och i familjelivet. Därför är det viktigt med stöd från kloka vuxna som kan fånga upp hur barnen mår, få dem att lita på sin egen förmåga och hjälpa dem att bli trygga. Men hur gör vi det? Den frågan kommer Johanna Tengwall att besvara den 9 november när hon kommer till Bara för att föreläsa.

Bara Friidrott är stolta över att kunna erbjuda en viktig och aktuell föreläsning med Johanna Tengwall som just nu är på föreläsningsturné med sin bok ”Förstå din familj”. Hon berättar om hur vi med ganska enkla verktyg och metoder kan stötta barnen och bygga stabila relationer både i familjelivet och i idrottsvärlden. Lyssna, prata och stötta kan vara enkelt när allt flyter på. Men när det krisar? När man inte når fram till varandra?

 

Johanna Tengwall är socionom, diplomerad samtalsterapeut och föräldracoach. Hennes arbete i skolor, på sjukhus och i vardagen med familjen ligger till grund för boken som innehåller handfasta tips, verktyg och teorier om hur vi kan stärka våra barn – och oss själva.

 

Ur föreläsningen...

  • Hur vi bygger barnens självkänsla

  • Barns olika personligheter och behov

  • Vuxnas ansvar att tolka och förstå barnen och anpassa krav, miljö och förutsättningar

  • Verktyg för att klara av vardagen med färre konflikter.

  • Stressens påverkan på alla och hur det påverkar barnen

  • Massor av tips om barns trygghet och självkänsla, och idéer till ditt föräldraskap


Några ex av boken kommer att lottas ut under föreläsningen!

 

När: Måndag 9 november kl. 19.30-21.30

Var: Digitalt

Anmälan: Du anmäler dig på SportAdmin om du är en ny medlem. Skriv in din epost-adress och använd sedan engångskoden du får i ett mail för att logga in.

Befintliga medlemmar anmäler sig via mail till info@barafriidrott.com

Tänk på att anmälan ska göras i rätt namn, dvs den personen som ska gå ska vara medlem, det räcker inte att andra i familjen är medlemmar.

Pris: Gratis för medlemmar i Bara Friidrott. Övriga betalar 150:- vilket automatiskt ger ett medlemskap i klubben. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande avstånd och antal, och tar max in 50 personer. Först till kvarn gäller!

 

För mer information om boken ”Förstå din familj” och om Johanna Tengwall: https://www.suntfokus.se/

 

Välkommen!

bottom of page