top of page

Linda Wemmert

Jag heter Linda Wemmert och jag är stolt grundare till Bara Friidrottsklubb. Att kunna erbjuda barn, unga och vuxna träning under trevliga former är något som jag brinner för. Jag har lång erfarenhet av idrott i organiserad form och i egenregi. Jag har framför allt ägnat mig mycket åt löpning och har genomfört två Svenska klassiker fulldistans, ett antal halvmaror och längre distanser samt genomfört tre marathon.

 

Under åren har jag alltid försökt inspirera och motivera människor omkring mig när det kommer till träning, målsättningar och lopp så det kommer därför naturligt att jag vill ge samma inspiration till mina två barn, Love född 2011 och Alve född 2013. När de hela tiden ville följa med mig ut på mina löppass så tänkte jag att det kanske fler barn vill. Alla barn älskar att springa och hoppa, vad kan då passa bättre än att erbjuda fler möjlighet till friidrottsträning.

​Jag är certifierad löptränare, diplomerad löpcoach och har jobbat mycket med coachning och ledarskap. Jag har dessutom gått utbildning via svenska friidrottsförbundet för barn 7-9 år samt 10-12 år. 

Övriga utbildningar: grundtränarutbildning, basal idrottsmedicin, idrottspsykologi, Grönt kort, barnrättsstrateg samt HLR.

bottom of page